NEWSLETTER

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
για σκοπούς Μarketing

Με την παρούσα δηλώνω τα ακόλουθα αναφορικά με το ονοματεπώνυμό μου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου («τα Δεδομένα») που διέθεσα στην Υπεύθυνη Επεξεργασίας εταιρεία με την επωνυμία «MARMOR SG Ανώνυμη Εταιρεία Επεξεργασίας Μαρμάρου και Γρανίτη» και το διακριτικό τίτλο «STONE GROUP INTERNATIONAL» (:«η Εταιρεία») με σκοπό να ενημερώνομαι με την λήψη newsletter στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο για τα προϊόντα, τις δράσεις και τα νέα της Εταιρείας:

Έχοντας ενημερωθεί από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

(α) για τα δικαιώματα μου, όπως αυτά προσδιορίζονται για τα υποκείμενα των δεδομένων στις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και ειδικότερα του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού 697/2016 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (και συγκεκριμένα τα δικαιώματα της ενημέρωσης, της πρόσβασης, της διόρθωσης, της διαγραφής, του περιορισμού, της φορητότητας και της εναντίωσης).
(β) ειδικότερα ότι για την τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων μου αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, ορισμένο από την Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων τον οποίο μπορώ να αναζητήσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@stonegroup.gr στον οποίο θα απευθύνω τυχόν αίτημά μου για άσκηση κάποιου εκ των δικαιωμάτων μου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα.
(γ) πως διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω τη συναίνεση που παρέχω σήμερα με την παρούσα επιλέγοντας τη σχετική εντολή ανάκλησης στη φόρμα Ανάκληση Συναίνεσης.
(δ) πως τα Δεδομένα τηρούνται από την Εταιρεία και δεν διαβιβάζονται παρά στους απολύτως αναγκαίους εκτελούντες την επεξεργασία παρόχους υποστήριξης ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων της Εταιρείας.

 
info@stonegroup.gr

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ιστορία της εταιρίας ξεκινά το 2007, όταν και ιδρύθηκε με έδρα το δήμο Δράμας, στη Βόρεια Ελλάδα. Στα 12 χρόνια που πέρασαν, μετασχηματίστηκε και εξελίχθηκε σε μια υπερσύγχρονη εξορυκτική και παραγωγική μονάδα μαρμάρων, με τις εγκαταστάσεις της να καλύπτουν μια έκταση 24.000 τ.μ., που περιλαμβάνουν Γραφεία Διοίκησης, Τμήμα Παραγωγής και Αποθήκες, απασχολώντας σε αυτές περισσότερους από 90 εργαζόμενους.

Το 2018, η εταιρία συνδέθηκε με μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων στην Ευρώπη, την Stone Group International, η οποία κατέχει πλέον το 70% των μετοχών της Karmar μέσω της Marmor SG SA, ενδυναμώνοντας έτσι τη θέση της και βάζοντας πολύ γερές βάσεις για τη μελλοντικής της περαιτέρω εξέλιξη.

Διαθέτει τρία ιδιόκτητα λατομεία, στις παγκοσμίως γνωστές μαρμοροφόρες περιοχές του Βώλακα και του Οχυρού Δράμας, από όπου εξορύσσει τα μάρμαρα Elba Blue, Volakas Haemus, Volakas Electon, Venus Vox, Mistral και Ostria.

Τα υλικά της εταιρίας έχουν τοποθετηθεί σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα και συμβολικότερα έργα παγκοσμίως, σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Μαλαισία, η Κορέα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα και πάρα πολλές ακόμα.

Πιστή στο στόχο της συνεχούς βελτίωσης και της αριστείας, η εταιρία προχώρησε στην υλοποίηση νέου επενδυτικού πλάνου το 2018, δαπανώντας ύψους άνω του 1.000.000€ για τον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων της στα λατομεία.

ΌΜΙΛΌΣ Stone Group International

Η Stone Group International είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους εταιριών εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων στην Ευρώπη. Διαθέτει 9 ιδιόκτητα λατομεία και 5 παραγωγικές μονάδες στη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα, τη Βέροια και την Καβάλα, απασχολώντας συνολικά 650 εργαζόμενους.

Για περισσότερες από 4 δεκαετίες ο όμιλος κάνει γνωστό και αγαπητό το Ελληνικό λευκό μάρμαρο, που εξορίσει κυρίως από τη μαρμαροφόρο περιοχή της Δράμας, σε περισσότερες από 80 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί με τη χρήση των προϊόντων του ομίλου, περιλαμβάνουν εντυπωσιακές κατασκευές στο Dubai, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, το Μονακό, την Αυστραλία, τη Μαλαισία και πολλές ακόμα πόλεις και διεθνείς αγορές.

Πρόκειται για ένα καθετοποιημένο όμιλο εταιριών, με πλήρως ανεπτυγμένη οργανωτική δομή, με οργανωμένα τμήματα Διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, Marketing, Μηχανοργάνωσης, Οικονομικής διεύθυνσης, Παραγωγής, Προμηθειών εσωτερικού και εξωτερικού & Πωλήσεων.

ΌΡΑΜΑ

Vision-Poster-Gr - Copy

ΑΞΙΕΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στην Karmar η φροντίδα του μαρμάρου αποτελεί κυρίαρχο μέλημά μας.

Οι συνολικές εγκαταστάσεις της εταιρίας μας, καλύπτουν στο σύνολό τους μία έκταση 24.000 τ.μ. όπου φιλοξενούνται τα Γραφεία Διοίκησης, το τμήμα Παραγωγής και οι Αποθήκες.

Στις εγκαταστάσεις στο 4ο χλμ. Δράμας- Καβάλας λειτουργούν δύο βασικά τμήματα παραγωγής:

  • Μονάδα επεξεργασίας πλακών
  • Μονάδα παραγωγής & επεξεργασίας πλακιδίων

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η δημιουργία ενός νέου χώρου έκθεσης μαρμάρων καθώς και χώρου υποδοχής πελατών και επισκεπτών.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Στόχος μας είναι να μπορούμε να ανταποκριθούμε με ταχύτητα και υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης στις ανάγκες των συνεργατών μας.

Για τον λόγο αυτό, έχουμε εντάξει στον μηχανολογικό μας εξοπλισμό μια ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής πλακών και μία πλακιδίων, πάντα με βάση τις ανάγκες του δικτύου πελατών και συνεργατών μας ανά τον κόσμο.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός του ομίλου μας, αποτελείται στο σύνολό του από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία εξασφαλίζουν ευρεία γκάμα επεξεργασιών πρώτης ύλης και τελικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Η αποστολή του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού KarMar Quarries SA είναι η δημιουργία επιχειρηματικής προστιθέμενης αξίας μέσω της αξιοποίησης του πλέον πολύτιμου κεφαλαίου της εταιρείας, δηλαδή των ΑΝΘΡΩΠΩΝ της.
Εμείς στην KarMar Quarries SA γνωρίζουμε ότι όταν οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν όλες τους τις ικανότητες, τότε πετυχαίνουν σπουδαία πράγματα και πιστεύουμε ότι ο κάθε άνθρωπος προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων του όταν είναι ικανοποιημένος, καταρτισμένος, έχει κίνητρο και είναι προσηλωμένος.
Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της Ομάδας μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτησή σας στις διαθέσιμες
θέσεις μας ή στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα στο αντίστοιχο πεδίο.